Anja Hende

Kvalifikationer: forudsætninger, viden, uddannelser:

Bacheloruddannet i pædagogik
Grunduddannelse i kort & ernæring
Grunduddannelse i Anatomi & fysiologi
Uddannet spinnings & aerobic diplom instruktør
Arbejdet med børn i alderen 0 – 20 år
Twilight children i Syd Afrika
Diverse- og adskillelige kurser, samt konferencer

Foredragsholder / forfatter / konferencier

Kort om Anja:

Anja er en filosofisk tænkende, 44 årig kvinde. Den stolte mor til 3 børn med autisme + og gift.
Hun har en fantastisk evne til at kunne sætte tingene i perspektiv og er ikke berøringsangst. Anja er kontant, hun har ikke et ”normalt” filter. Hun er ligefrem og hvad du ser, er hvad du får.
Anja er åben og uden fordomme overfor de personer hun møder. Anja er en stærk personlighed som ”brænder” igennem med sine holdninger/ideer. Hvis man selv er usikker, både fagligt men også personligt, kan man føle sig underlegen, uagtet det ikke er hensigten fra Anjas side. Netop disse kvaliteter gør at Anja helt naturligt skubber til udviklende refleksioner.

Anja er en meget kreativ person. Hun lader sig ikke slå ud af ”det kan man ikke”, ”det kan ikke lade sig gøre”, det plejer man ikke”. Hun har store evner for at se tingene ud fra flere perspektiver.

Som 30 årig blev Anja selv diagnosticeret med ADHD, og i en alder af 38 år diagnosticerede Demetrious Haracopos – ved Center for Autisme – Anja med Aspergers syndrom og – lidt senere  – en Savant syndrom diagnose. Anja fik endeligt ”nøglerne” til at forstå sit liv. Et liv, med et hav af erfaringer, fra mange forskellige perspektiver og ”verdener. Demetrious opdagede at Anja havde meget særlige evner for at sammensætte diverse teorier ifht. autismen og kreativt omsætte dem til let forståelig praksis.
Anjas foredrag er altid opbygget fra teoretisk og evidensbaseret forskning. Grundpillerne er de Udviklingspsykologiske teorier, hvor autisme teorier, pædagogisk tænkning og praksis lægges til og bindes sammen i en helhed. For at formidle teorierne forståeligt bruger Anja egne erfaringer, fra eget liv, sine børns og hendes arbejdsliv, der understøtter forskningsundersøgelser. Alle foredragene fremlægges visuelt billedstøttende på PowerPoints som gør det endnu mere forståeligt og levende. Anjas foredrag er unikt anderledes, hvor man absolut ikke keder sig.

Med nysgerrighed, vilje og gode mål for øje, i stedet for forhindringer, kan der bygges bro imellem NT´ere og mennesker med ASF, så mennesker med ASF kan leve et godt liv, så nær det normale som muligt. Det er grundlæggende Anjas formål.

LÆS OM FOREDRAGENE

TILBAGE