FRA MISS DANMARK TIL HANDICAPPET

SUPER SALE 199,99dkk

Fra Miss Danmark til Handicappet

“Anja Hende blev offentligt kendt i 1992, da hun blev Miss Danmark og senere deltog i Miss World i Sydafrika som repræsentant for Danmark.
Hun blev gift med sin bodyguard og fik sit første barn. Pressen fulgte Anja tæt hjem til Danmark igen og gennem hendes modelkarriere. Hendes barndom som mobbeoffer i skolen og opvækst i Jehovas Vidner gjorde historierne om Anja mere interessante.

I 1996 mødte hun sin nuværende mand, stoppede modelkarrieren, fik to døtre og gik fra glamour til bleer. I takt med at ønskebørnene voksede og udviste tegn på anderledeshed, begyndte et helt andet liv. Anja opdagede, at børnene – og ikke mindst hun selv – ikke var som alle andre.

Alle tre børn og hun selv fik diagnoser, og Anja blev offentligt eje, fanget i systemet i, hvad der lignede en ond drøm. Hendes forældreværdier og tro på systemet led et knæk under den totale mangel på forståelse, som familien blev udsat for.

Få en unik mulighed for indsigt i og viden om, hvordan usædvanlige livsbetingelser bliver bestemmende for, hvordan livet formes.

Bogen henvender sig til ´almindelige´ mennesker, fagpersoner, herunder omsorgspersoner på autismeområdet, og ikke mindst familiemedlemmer eller andre med relationer til handicappede.”

 

Author: Anja Hende

Language: Danish

Original Language: Danish

Release Year: 2012

Publisher: Indigochildbygeisha

Edition: First edition

Pages: 228

Available in: Hardcover

 

Other Versions; English (UK), Norwegian

How to buy; Contact torben@autismwhisper.com

Read more about Anja Hende